Flint AKADEMIET 2017-11-21 12:57:16

telenor_xtra_heading.png

Annen nyttig informasjon:

Kosthold:

Telenor Xtra inkluderer frukt og enkel brødmat (toast) i tråd med retningslinjer for næringsrik kost.

Leksehjelp:

Vi tilrettelegger et eget område hvor barna kan gjøre lekser. Det settes av tid til å gjøre lekser for alle som ønsker det. Voksenpersoner (instruktører) vil være tilstede og gi hjelp ved behov.

Transport/henting:

Transportordning er etablert og tilbys til kostpris. Eget tidsskjema er utarbeidet for hver skole og barna hentes på skolen etter en fast timeplan. De kjøres rett til klubbhuset hvor de møtes av personalet, hvor de være under oppsyn frem til de hentes kl 1630.

Utstyr:

Treningstøyet må bringes med hver dag. Vi har dessverre ikke plass til å oppbevare treningstøy for deltagerne. Telenor som samarbeidspartner ønsker at spillerne skal benytte treningstøyet på trening så ofte det lar seg praktisk gjøre. Spillerne får utdelt 1 sett med treningstøy som er bergenet å skulle holde i 2 år.

Bestilling av tøy:

Alle deltakerne som er med i Telenor Xtra får sponset en utstyrspakke bestående av draktsett, treningsdress og en bag. Draktsettet og treningsdressen skal i utgangspunktet vare i 2 år før man kan bestille en ny. Hvis man ønsker å kjøpe ekstra sett vil det bli muligheter for det etter hvert.

Du kan som foresatt bestille tøyet her: http://bestilling.telenorxtra.no/

Les mer om hvordan du bestiller her: Informasjon om hvordan du bestiller

Vinteraktivitet:

Vi har vanlig FFO gjennom hele vinteren. Er banen stengt eller det er for kaldt gjør vi andre aktiviteter i eller rundt klubbhuset.

Fravær:

Må jeg gi beskjed om min sønn / datter er syk el., og ikke kan komme: Ja, det må du. Enten ved SMS eller telefon til FFO leder.

Forsikring:

Alle barn som er med i FFO er forsikret gjennom Telenor Xtra sin egen forsikringsordning.

Betaling:

Påmelding gjelder for 1 termin 01.08-31.12 eller 01.01-30.06 og er bindende.
Deltageravgiften betales via faktura der Flint Fotball fakturerer for en måned av gangen, faktura sendes på mail.

Oppsigelse:

Flint Fotball står fritt til å si opp en deltagers plass dersom betaling ikke innfris.
Deltager på Flint Telenor Xtra kan når som helst si opp sin avtale, 30 dagers oppsigelse gjelder fra 01. i påfølgende måned.
Eks. Oppsigelse 18.08, oppsigelsen gjelder da fra 01.09 og avtalen gjelder da til og med 30.09.

telenor_xtra_footer.png

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket